50 ÖRINGARNA GÅR UT IDAG!! PANIK!

Hejsan!
Som på rubriken kom jag på att 50 öringarna går ut idag, så nu har jag samlat ihop alla och tänker springa till ica och köpa godis för dom 24 kr det blev totalt.
Frågade om Natta ville följa med, men hon dissa mig, men somtur var kom räddaren i nöden. Hennes lillasyster Jennifer så vi två kilar iväg nu.

MajaEricsson

Live från skolan!

Hej, jag har inte uppdaterat mycket men det har varit mycket i skolan och så.
Nu sitter jag i klassrummet med en laptop och har SO. För ungefär en halvtimme sen så redovisade jag om mitt frisör arbete, det gick bra :) Egentligen ska alla redovisa imorgon men då är jag ledig så jag gjorde det idag. Nu sitter alla och letar fakta om det yrke dom valt men eftersom jag gjort mitt får jag göra vad jag göra vad jag vill :D


Tog en bild från facebook :P

IsabelleÖstborg

ONSDAG!

Hej!
Mår inte så mycket bättre idag. Är jätte snorig och det är INTE kul.
Har övat lite engelska och nu ska jag äta och sen lägga mig i min säng och försöka bli friskare.

Jag kan rapportera lite fårn skogen där Isabelle springer runt med Erica, linn och Linnea. Dom har tagir 12 kontroller av 30 tror jag på 1 timme och 15 minuter.
Har ingen anin gom det är bra eller dåligt?

Men nu ska jag äta.
Maja Ericsson

FÖRKYLNING NU!

Hejsan!
Jaghar varit hemma idag också och det kommer jag bli imorgon också. All min halsont har försvunnit, men istället har det kommit värsta förkylningen så halsonten var nog en början.
Uchh vad jag hatar dethär.

Imorgon är det orienteringsdag och jag kan inte va med :( då kommer jag nog inte få betyg i det. blää!!
Men nu är dte som det är. Bättre att jag är sjuk denhärveckan än nästa vecka.. för då är det prao. Längtar.

MajaEricsson

Jag och söta Erica<3


ISABELLE OCH MAJA PRATAR!

hejsan! Sitter och chattar med Isabelle. Vi har verkligen MYCKET att prata om, men det kommer nog bli bra i slutet hoppas jag och det vet jag att det kommer bli<3
Love you Isabelle!

MajaEricsson


Vet ni....

att jag har blivit jätte hes och har fått ont i huvudet. Det är inte kul för jag kan typ inte prata med Sanna och jag vill inte bli mer sjuk:( 
är trött på det nu. Några förslag på vad jag kan göra?

MajaEricsson 


TILLBAKA!

Hejsan Sötnosar!
Det blir väldigt mycket uppdatering från mig idag, men jag är ju sjuk och vad ska man göra? Jag orkar iallafall inte ligga i sängen hela dagen.

Har precis ätit lunch. 2 toast, mummms.
Kom hem från vårdcentralen vid kvart i tolv. Fick träffa en tjej som tittade min hals, tog tempern under min tunga och titta öronen. Men fick jag gå till labbavdelningen. Där tog dom en topps ner i min hals och sen så tog dom blödprov. Sen vänta jag i 10 min och sen sa dom att det var negativt (ingen halsfluss) men att det var förtodogt att säga, så om jag hade lika ont i halsen imorgon också skulle jag komma tillbaka och ta ett nytt prov.
Så jag gick hem och gjorde mat.

Nu smsar jag med Sötnosen Erica. Vi pratar om lite olika saker.
Ska titta på engelska glosorna vi har tills imorgon. Vet ju inte om jag kan gå eller inte, men jag måste ju ändå lära mig dom.

Dom sa att det var bra med varmt dricka och glass :D

MajaEricsson

VÅRDCENTRALEN NÄSTA!

Hejsan!
Har tid på vårdcentralen kl 11. Lite nervöst att gå själv. Tänk om jag får nån som jag inte fattar vad han säger :S mamma!!
När jag kommer hem sen ska jag lägga mig och se på en film.

Outfit:

Slängde bara på mig nått för jag ska ju bara fram och tillbaka till vårdcentralen.
MajaEricsson


BAD FRÅN KATRINEHOLMSLÄGRET!

Från Badet


Jag är den i knallrosa linné. Haha på 2.15 gör jag pannkaka xD Det blir fel!


MajaEricsson

SJUK!

Hej!
Imorse när jag vaknade brännde halsen förfullt och jag förstod att jag INTE kunde gå till skolan. Hata Hata Hata att va sjuk. Det känns som att man missar jätte mycket och på onsdag är det orientering och om jag inte är med då kan jag ju inte få bra betyg i det, men Natta sa att man måste göra det en annan dag då om man är sjuk på orienteringsdagen. Jobbigt.

Mamma ska försöka ringa till vårdcentralen och få en tid för mig idag. Då ska jag gå dit själv. Lite lagom läskigt, men vad kan hända? Dom sticker ner en pinne i halsen, det känns som jag ska spy upp nått och sen medelar dom att jag har halsfluss eller inte. Då går jag hem och är ledsen eller glad.
Inte så svårt. Eller??

Lite bättre nyheter då än mina sjuknyhter.
Igår hade vi 27 unika besökare :D det är bra för att va första dagen.
Fortsätta att kommentera nu också<3

MajaEricsson

Måste plugga

Hejhej!
Är hemma från träningen som gick bra och har duschat.
Nu måste jag plugga för har massa läxor :(



IsabelleÖstborg


HEJ!

Hej Sötabloggläsare.
Mamma skickade ut mig på en promenad för en stund sen och jag mådde faktiskt bättre när jag kom in. Då satta jag mig och läste i lite tidningar, drack en varma koppen och sen fortsatte jag med engelskan.

För nån timme sen kom mamma hem från att ha handlat och då hade hon köpt en burk vitaminer och handsprit åt mig som jag ska ta och använda för att jag är förkyld så ofta. Tack Mamma<3
Nu blir det snart middag, ris och någon god sås. Är jätte hungrig och sen är det så skönt att äta nått varmt mot halsonten. Stackars lilla Natta är jätte förkyld. Jag som tyckte synd om mig själv som hade ont i halsen.
Tänker på dig Natta.<3

Nu ska jag äta. Skriver kanske ikväll.
MajaEricsson


Uchh!! Vet inte vad jag vill..

Känner mig jätte arg och ledsen på några personer, men vet inte varför! vet inte vad jag ska göra heller för jag har ingen anledning att va sur på dom, men ändå är jag det.
Sen så måste läsa engelska med pappa också men det orkar jag inte. Känner mig bara usel och aa.. jag orkar inte göra någonting, halsen bränner och jag önskar att jag var långt långt borta i nått varmt land på en strand.
Maja


Shopping från igår

Jag har precis rensat min garderob, Hanna ska få massa kläder av mig :)
Jag har faktiskt chattat med Hanna hela dagen, vi har webbat och sjungit massor, haha jättekul :)
Om ett tag ska jag åka till några kompisar och sen på träning som jag skrev förut.

Här kommer bilder på det jag köpte igår:







/IsabelleÖstborg


VILLE BARA SÄGA ATT......

Jag hatar läxor!!
/Maja


ONT I HALSEN!

Hej!
Jag har jätte ont i halsen och har redan nu på morgonen typ druckit 4 koppar tee. men det hjälper inte. Jag som hade tänkt att gå på träningen, men det blir ju inget med det :(

Dagen planer är iallafall att jag ska plugga.
Vi har 3 läxor och 2 prov nu i veckan, men är klar med svenskan och tyskan sa Karin (lärare) att det inte gjorde någonting om vi inte han läsa på så mycket för att vi har det stressigt den här veckan, men jag kan redan den så nu ska jag koncentrera mig på engelska-läxan, matte provet och engelska provet. Hatar matte och engelska om någon vill veta det :P

Men om det ska gå bra måste man ju plugga.
Hörs senare.
Kram Maja<3

Saknar gympan<3

En ny blogg

Hej, vi som har denna blogg är jag Isabelle och Maja. Vi har precis slutat blogga från våra gamla bloggar men bestämde oss igår för att starta en ny blogg tillsammans, vi får se hur uppdateringen blir och så :)

Just nu ligger jag i min säng, chattar, lyssnar på musik och lite sånt.
Idag ska jag rensa min garderob, och städa resten av rummet. Sen ska vi äta hos några kompisar och sen vidare på träning :)
Igår var jag i skärholmen och shoppade lite, kan lägga in bilder på det senare :)


NY BLOGG MED ISABELLE!

Hej nu har jag och Isabelle startat en ny blogg för att vi ska få mer besökare och bättre uppdatering.
Ni kommer få bilder och massor annat.
Hoppas ni fortsätter läsa den.
kram Maja<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0